keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Glace

Paluu lomalta Siperian tuuliin. Huh mikä muutos. Olin jo unohtanut sen kuinka kylmä ihan oikeasti voi olla (vaikka ei täällä silti Suomen asteissa ole mentykään), miltä tuntuu jäätävä tuuli iholla ja se tuska, kun naama meinaa jäätyä.Pahinta on siis ollut tuuli. Onneksi uusi talvitakkini yllätti lämpöisyydellään ja jopa tarkenen. Tänään ei tuullut! Olin hyvin, hyvin kiitollinen. Huomenna vissiin taas. En olisi uskonut, että voisin turista tuulesta näin paljon, mutta ihan oikeasti. Sää on ollut aivan tuskaisa. Heräsin toissa yönä kello kuusi, tuuli hakkasi ikkunaan ja toivoin vain ikkunoiden kestävän. Eilen kaksi pientä lasta itki vaunuissa, kun tuulenpuuska osui kohdallemme. Hauskinta tässä sää ilmiössä on ollut rantojen jäätyminen.

Kova tuuli + vesi + pakkanen = amazing. En meinannut silmiäni uskoa.


3 kommenttia:

Manaatti kirjoitti...

Jäätävän tyylikästä tuulta siellä tuivertanut! vaikka saisikin yöt unettomiksi ja vaavit vinkumaan... voittaako estetiikka siis tässäkin? hihi ;D

Piritta kirjoitti...

Se voittaa aina :D Esteetikka on ykkönen, hah!

Piritta kirjoitti...

Niin ja siis nykyäänhän meillä on jo ihan kevät.. No okei, ei ihan, mutta tuli ihan kuuma tuolla ulkona talsiessa. Toivottavasti se gangsta-tuuli pysyisi nyt vaan poissa hetken.