torstai 29. maaliskuuta 2012

Les fleurs
Lisää kukkakuvia. Tähän aikaan vuodesta niitä ei voi välttää. Ei mitään tietoa mikä tämä puu on. Näyttää vähän magnolialta, mutta ei ihan kuitenkaan. Sen tuoksu huumaa kuitenkin koko korttelin. Mieletön!

Minun ei ehkä kannattaisi laittaa näitä kukkakuvia tänne koska hortonomin taitoni todella ovat tätä luokkaa "se on melkein magnolia". Voi toki olla, että se onkin magnolia. Näillä tiedoilla ja taidoilla en lähde väittelemään. Pikku-magnolia? Olen kukissa yhtä huono, kuin koiraroduissa. Tai no okei, kukissa olen sentään jonkin verran parempi. Koirarotuja tunnistan ehkä viisi "se oli vähän sellaisen Lassien näköinen".

Kevät on kyllä upeaa aikaa, kohta (ne oikeat) magnoliat ja kirsikankukat öööh.. kukkivat ja kaupasta saa pian tankoparsaa ja pioneita. Tarkistan kukkakaupan melkein päivittäin, mikäli ensimmäiset pionit olisivat jo ilmestyneet, mutta ei vieläkään! Parsakin on vielä chileläistä. Pyh sanon minä ja odotan innolla sitä oikeaa tavaraa. Tulis jo!! Kärsivällisyysharjoituksia kevät täynnä.

1 kommentti:

Manaatti kirjoitti...

Toi toinen kuva tulee iholle! oih*

(sinä hurmaava hortonomi siellä ;D)