maanantai 12. maaliskuuta 2012

Madridin löytöjä osa 2Tässä muutama Madridista mukaan tarttunut hassutus lisää. Rakastan Mujia ja sinne pitää päästä aina mahdollisuuden osuessa kohdalle. Istuimme turistibussin ylätasanteella ja huomasin Mujin olevan ihan vieressä. Ryntäys alas, ulos ja Mujiin. Onni on ystävä, joka ei ihmettele tai kyseenalaista hetkellisiä päähänpistoja. Mujista tarttui mukaan tällä kertaa mm. ihanalta tuoksuva Wild Lime kynttilä ja maailman söpöin minipenaali kynineen. Kuvassa penaali ei näytä ihan niin miniltä, mutta sinne mahtuu sisään oletettavasti viisi kynää, joten mini se on.

Chloén uutuustuksusta olin haaveillut jo parin kuukauden ajan, siitä asti, kun tuoksusta kuulin ensimmäisen kerran. Nyt on kesätuoksu plakkarissa.

Hassut ja tuikitarpeelliset liimalaput taas eivät selittelyjä kaipaa. En voinut vastustaa maailman söpöimpiä lappusia. Rakastan listoja ja työpöytäni on usein täynnä erivärisiä Post-it -lappuja, joten vaikka tarpeesta ei nyt välttämättä voida puhua, niin käyttöön ne kuitenkin tulevat. 

4 kommenttia:

Manaattieläin kirjoitti...

Toi ensimmäisen kuvan sisältö -osui ja uppos! Ta puta madre ;D no aivan, sitähän mä aina sanon! hihiii' ja robbing a bank is probably very smart in a situation of a crisis, hihih! huiput <3

Piritta kirjoitti...

Joo, toi paperikassi on erittäin hupaisa :D Puta madre pääsi jo seinälle ilostuttamaan!

Nanainen kirjoitti...

!!!DE PUTA MADRE... :D

Musta on aika epistä et sulla on tuolla penaalissa noitä ihan parhaita kyniä jotka multa sattuu olee loppu siihen asti että mä pääsen Mujittelemaan. Eikse vois muuttaa jo tänne Heidilään?!

Piritta kirjoitti...

Mä en tajua missä Muji viipyy! Kuulin juoruja, että se tulisi jossain vaiheessa Stokkalle, mutta ei se meitä Heidejä ihan kauheasti lohduta. Sais mun puolesta tulla tänne ja heti. Hinnoissa olisi varmaankin joku messevä suklaavuori-lisä, mutta silti.

Nana muuten, luulen pääseväni Mujiin ihan taas lähiaikoina, onko sulla kynien väritoiveita? Terkuin kynä-diileri :D